Підготовка до молитви та посту

Марія вчить нас так, як Ісус: мир у світі починається в серці людини.
Ми не можемо приносити миру або випросити його, якщо не маємо його в серці.
Марія вчить нас, що мир у серці можливий за трьох умов:

  • примирення з Богом у Святій Сповіді;

“Бо коли, бувши ворогами, ми примирилися з Богом смертю його Сина, то тим більше тепер, примирившися, спасемося його життям.” Рим 5,10

2.7.2007 “Дорогі діти! У великій Божій любові сьогодні приходжу до вас, щоб повести вас дорогою смирення та лагідності. Першою зупинкою на цій дорозі, дорогі діти, є сповідь. Відкиньте свою гордість і клякніть перед Моїм Сином. Зрозумійте, діти Мої, що не маєте нічого й не можете нічого. Єдине, що є ваше й що ви посідаєте – це гріх. Очистіться і прийміть лагідність та смирення. Мій Син міг перемогти силою, але вибрав лагідність, смирення і любов. Наслідуйте Мого Сина й дайте Мені свої руки, щоб разом піднятися на гору й перемогти. Дякую вам”.

  • простити ближнім та попросити прощення;

Ісус сказав: “Коли, отже, приносиш на жертовник дар твій і там згадаєш, що твій брат має щось на тебе, зостав там перед жертовником твій дар; піди, помирись перше з твоїм братом і тоді прийдеш і принесеш дар твій” (Мт. 5: 23-24).

2.6.2019 “Тільки любов учинить так, що зрозумієте, що вона є сильнішою від смерті, бо правдива любов перемогла смерть й учинила так, що смерть не існує. Діти Мої, прощення є піднесеною формою любові. Ви як апостоли Моєї любові мусите молитися, щоб бути сильними в дусі й могти зрозуміти та простити. Ви, апостоли Моєї любові, порозумінням і прощенням даєте приклад любові та милосердя. Могти зрозуміти та простити – це дар, за який треба молитися й дбати про нього. Прощенням ви показуєте, що вмієте любити. Подивіться лишень, діти Мої, якою великою любов’ю, порозумінням, прощенням і праведністю любить вас Небесний Отець, як дає вам Мене – Матір ваших сердець”.

  • простити собі, віддати своє минуле Божому милосердю

Марія знає, що нам важко прощати, тому закликає нас молитися за дар Божої любові. Прагне щоб ми стали творцями миру. Якщо маємо в серці Божу любов – маємо мир.

25.12.2018 “Дорогі діти, цього благодатного дня особливо закликаю вас до любові. Дітоньки, Бог безмежно любить, і тому, дітоньки, повні довір’я, не дивлячись назад і без страху повністю віддайте Йому ваші серця, щоб Бог наповнив їх Своєю любов’ю. Не бійтеся вірити Його любові й милосердю, бо Його любов сильніша від кожної вашої слабкості та страху. Тому, діти Мої, повні любові у ваших серцях, довіряйте Ісусові й скажіть Йому своє “так”, тому що Він єдиний шлях, що веде вас до вічного Отця.”